A més...

relax

Molt més, que busseig!

És cert que les immersions són el més important per una persona aficionada al submarinisme, però no es pot romandre sota l'aigua, vint hores al dia!
Si passa les vacances amb algú que no busseja, o si hi ha nens...

Capo Galera és el lloc ideal fins i tot quan no es va a bussejar, es pot gaudir del fons marí. A la cala resguardada on està amarrat Patrizia pot nedar, fins i tot a l'alba o el capvespre.

Capo Galera

Al vespre us espera el sopar, que sovint es converteix en una carn rostida o peix amb Cannonau, Vermentino i Vernaccia (no, no són els noms dels instructors, són deliciosos vins de Sardenya).

Porcetto arrosto

Al voltant del foc, parlant en dos o tres idiomes diferents... però sempre s'entenen molt bé: recordant les immersions del dia, mentre Gaddo descriu les de demà, però... deixant sempre algunes sorpreses.

Per aquells que no bussegen, hi ha molts camins que porten a la muntanya, al voltant de la punta, o belles cales d'aigua de color maragda. Relaxació per als adults i intrèpides exploracions d'aventura per als nens.

A pocs quilòmetres esta la villa fortificada d’Alguer, que conserva les torres i muralles, amb vistes al mar, i a tot el golf, on l'home des del Neolític, ha deixat el seu testimoni. Les runes Romanes i Medievals Nuraghi, necròpolis, també poden ser l'objectiu del seu viatge.

De l’Alguer i la seva història es pot dir molt, però hem de parlar de Capo Galera: si vols saber més, visiteu el lloc web Alguero on line.