El centre de busseig

Diving Center

El Centre de busseig es troba a Capo Galera, en un promontori al centre del golf de l'Alguer, enmig de la Mediterrània, en una vila blanca sobre el penya-segat, conegut com "La vila de l’Holandès". Va ser un petroler neerlandès, de fet, qui la va construir, als anys cinquanta.

Vila de l’Holandès

Les instal•lacions romanen obertes des de l'abril fins a l'octubre, amb allotjaments per a un màxim de trenta persones. Totes les habitacions disposen de terrassa amb vistes al mar i a les àrees de vegetació mediterrània que voregen la casa, contribueixen a gaudir de l'encant d'unes vacances a la natura, amb oportunitats per al descans i la diversió, fins i tot per aquells que no participen del busseig.

Equip

Tots els equips d’immersió són de Mares, garantits i atesos directament per la marca Mares. El centre compta amb tres compressors que proporcionen una capacitat de càrrega de 44 metres cúbics, amb un mecanisme de transferència a ampolles intermèdies per assegurar la millor qualitat.

La vila està situada al penya-segat, a uns quinze metres del mar, però no s’espanti! Per portar l'equip fins que el moll, és el vell Zepp: no, no es preocupi! No és cap forma d'esclavitud, Zepp és només una barca vella i gloriosa, collocada en una guia per on baixa i puja utilitzans l'ascensor que condueix des del pati de la casa al moll.

Des del moll podrà accedir al Patrizia, un esplèndid vaixell de 15 metres de fusta, construït el 1966 pels mestres constructors de la Torre del Greco. El vaixell va ser completament renovat el 2001 per acomodar a vint bussejadors.

Veurà que els punts de busseig són a poca distància, només a un curt viatge, de deu a trenta minuts, el temps necessari per preparar l'equip!

Gommone 10 metri

El nostre personal, coordinat per Gaddo Risso, està format per experts bussejadors que coneixen tots els racons de la costa i cada cova, on es pot amagar alguna cosa fascinant.

Amb nosaltres, pot realitzar tot tipus de busseig, des de principiants a experts, de nit o explorar les nombroses coves que es troben al llarg del golf.

Una última cosa:, des del moll, es pot gaudir del busseig o snorkeling meravellosa pels penya-segats.